Araamu Travel

Araamu Travel

Fedezze fel a csodálatos Maldív-szigeteket!

2016. március 07. - araamutravel

Arra a kérdésre, hogy milyen lehet a földi paradicsomban élni, a Maldív-szigetek lakói biztosan ismermaldiv3.jpgik a választ. Mivel európai emberként a déltenger világát többnyire csak filmsorozatokból ismerhetjük, így érdemes felkerekedni és személyesen is megnézni a Maldív köztársaságnak nevezett szigetországot. Különösen ilyenkor télen kínálhat vonzó alternatívát az örök nyár birodalma, hogy néhány napra vagy akár egy hétre is elszakadhassunk a mérsékelt égöv zord időjárásától.

Egy hely a napfény imádóinak!

A Maldív-szigetek igazi gyöngyszem az Indiai-óceán tengerében. Bár a szigetek összterülete alig teszik ki egy nagyobb város területét, ám maga az ország számos szigetcsoportot jelent. A Sri Lankától délnyugatra található Maldív-szigetek közel 1200 szigetből áll! A páratlan környezetben található szigetekből nagyjából 200-an a helyi lakosok élnek, míg további közel kilencvenet kizárólag a turisták számára tartanak fent.

Egymaldiv2.jpegenlítő közeli fekvése miatt e varázslatos szigetvilág az örök nyár birodalma: a hőmérséklet ritkán megy 25 °C alá, és átlagosan 30 °C-os hőmérséklettel számolhatunk.

Kivételesen kedvező klímája okán a szigetország a napfény és a tenger szerelmesei számára egész évben ideális nyaralóhely. A Maldív-szigetek fehér homokos tengerpartja ugyanakkor egy álomszép esküvői vagy nászút helyszínének is tökéletes, sőt azoknak is, akik szerelmükkel szeretnének néhány feledhetetlen napot tölteni e varázslatos világban.

A festői szigetcsoport mindenki számára izgalmas élményeket kínál. Nem kell félnünk attól, hogy unatkozni fogunk az óceán partján, hiszen a fürdésen kívül szörfözés, kajakozás, jet-ski sőt búvárkodás is lehetséges. De tehetünk hajókirándulást más szigetekre, majd az élmények gyűjtése után a helyi gasztronómiai különlegességet is megkóstolhatjuk.

Egy hely a tenger szerelmeseinek!

Nem véletlenül keresztelte Marco Polo a szigetet az Indiai-óceán virága névre a szigetcsoportot. Biztos lehet maldiv4.jpgbenne, hogy a Maldív-szigetek bármelyik csücskét is választja, feledhetetlen élményben lesz része. Páratlan szépségével és egzotikus élővilágával minden utazó számára bármely sziget igazi álomvilág lehet. Mivel a kisebb-nagyobb szigetek ritkán emelkednek 2,5 méternél magasabbra a tengerből, így az ideutazók igazán közel érezhetik magát az azúrkék Indiai-óceánhoz.

Akik idelátogatnak, azok csodálatos birodalomba tesznek felfedező utazást. Rendszerint a szigeteken egyetlen, trópusi kerttel körülölelt, víz feletti bungalókból álló szálloda található, amelyek közül néhányról közvetlenül akár a tengerbe is ereszkedhetünk. A különböző szigeteken eltérő árkategóriával rendelkező hotelek találhatók. Amíg egyes helyeken viszonylag olcsóbb szállodák is vannak, addig más szigeteken az 5, sőt a 6 csillagos hotelekbe is foglalható szállás.

Érdemes részletesen tájékozódni, mert nagy különbségek találhatók a fővároshoz közeli és távoli szigetek között. Azok számára, akik leginkább Maldív-szigetekre jellemző hangulatot keresik, a távoli, csak hidroplánnal megközelíthető szigetek ajánlhatók. Az egyéb szigetek olcsóbbak, de nagyobb területük és befogadóképességük okán nem adják vissza azt az igazi harmonikus „világvége” érzést, amely egyértelműen fémjelzi a Maldív köztársaságot.

Egy hely minden új élményre vágyó embernek!

maldiv1.jpgReméljük, felkeltettük az érdeklődését, és Ön is minél hamarabb fel akarja fedezni barátaival, vagy családjával a csodálatos Maldív-szigeteket. A felejthetetlen utazás megkezdéséhez csak kattintson az Önt érdeklő szállodára, majd a holnap alján található űrlap kitöltésével küldje el az ajánlat kérést.

Ne feledje, hogy minél hamarabb kezdi el megszervezni utazását, annál nagyobb esélye van annak, hogy irodánk kedvező áron tudjon a szállást az Ön számára biztosítani. Áraink már 2016. október 31-ig elérhetőek. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áraink a repülőjegyek árát nem tartalmazzák!

További információért látogassa meg weboldalunkat: https://www.araamutravel.hu/

kepkivagas.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://araamutravel.blog.hu/api/trackback/id/tr158451560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása